dijous, 20 de febrer del 2014

Nou enllaç per cercar informacions interessant sobre l'univers

A la classe de medi d'avui, els diferents grups heu vengut amb na Claudine i amb mi, i ens explicàveu com anàveu, el que havíeu fet cadascú a casa... A més vos hem ensenyat un lloc on cercar molta informació referents a l'univers.

Ja sabeu que no tots els llocs d'internet són fiables. Aquesta pàgina m'ha agradat perquè a més de ser una pàgina web oficial és com una enciclopèdia. El llenguatge és una mica complicat, però si no enteneu alguna cosa me la podeu demanar a mi o als vostres pares. Heu d'anar navegant pels enllaços de l'esquerra de la pantalla i anar al que vos interessa. Després veureu que a la dreta s'obrin algunes pàgines de cada tema. Les imatges també són molt explicatives, crec que vos pot ajudar.

Com que la setmana que ve hi ha jornades i no tendreu gaire deures, serà una bona setmana per pegar una estiradeta a casa en les preguntes que vos han tocat.

Enciclopèdia científica digital

Aquí també pos un enllaç que he trobat per poder veure uns quants vídeos que ens ajudaran a entendre més algunes coses.

Recursos univers

6 comentaris:

  1. Ya que la semana que viene hay jornadas culturales, sería genial poder contar con temario mas concreto de medi para poder empezar a estudiar con tranquilidad el universo :-)

    ResponElimina
  2. Raquel, lo que comentas sería ideal para todos, para mí el primero. Yo dependo del ritmo en que los niños trabajan en casa y en clase. Lo único que puedo hacer es pedir lo que tienen a día de hoy, escanearlo y colgarlo en el bloc para que lo vayáis mirando. Así yo también lo tendré mejor para revisar las informaciones concretas.

    ResponElimina
  3. hola Miquel Angel,soc na Natalia.
    no trop la pregunta de:que hi ha al interior de la Terra?puc diro amb les meves paraules?????

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar que sí, de totes maneres, aquelles preguntes que no trobeu, me les heu de demanar a classe i vos intentaré ajudar a trobar-les.

      Elimina
  4. Muy bueno el enlace. Es cierto que se alarga en el tema pero si los vas guiando por las partes importantes les puede la curiosidad y el intentar acertar las respuestas :-)

    ResponElimina