dimecres, 19 de febrer del 2014

THATQUIZ

Avui hem tengut una classe de matemàtiques tranquileta en la que hem escrit i explicat les taules del 4, 5 i 6, ja que ahir havíem fet les del 1, 2 i 3.

Fins ara ens havíem iniciat a la multiplicació de moltes maneres als problemes i a l'aula, però no demanàvem que els nins i nines s'estudiassin les taules. Ara ja sí que començam un treball específic de taules de multiplicar i he pensat que era un bon dia per donar-los les contrasenyes del THATQUIZ i començar a penjar activitats.

Recordam que aquestes no són considerades com a deures obligatoris, tot i que sempre va bé i el mestre ho té tot en compte. Per tant, si podeu i vos agraden, no dubteu en fer totes les fitxes que vos vagi penjant.

PÀGINA DE LA CLASSE PER VEURE AMB LA VOSTRA CONTRASENYA LES VOSTRES NOTES I ERRADES.


1.SUMAR I MULTIPLICAR

2.TAULES DE MULTIPLICAR

8 comentaris:

  1. Miquel Angel no me trop al THATQUIZ.Pol

    ResponElimina
  2. hola Mequel Angel soc na Natalia
    jo abans e entrat a THATQUIZ pero ara no me top

    ResponElimina
  3. hola micel angel no trop el meu nom al THATQUIZ TIA

    ResponElimina
  4. Miquel Angel jo he entrat al THATQUIZ i he fet les sumes,i les multiplicasions i he volgut fero una altre vegade i no me trobat el meu nom¿en pots posar un altre? Adeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pau Rudolph Massanet.

    ResponElimina
  5. Hola a tots! Quan entrau a la fitxa heu d'intentar acabar-la o guardar-la. Si sortiu o la acabau aquella fitxa ja està feta i el vostre nom desapareix, el que vol dir que ja heu fet la fitxa. Només surten els noms de les persones que no han fet la fitxa. Com que veig que això té èxit en posaré una altra. Gràcies a tots pel vostre interès, sou una classe fantàstica

    ResponElimina
  6. Me sap molt de greu, avui no podrà ser. Es veu que tenc el thatquiz obert a l'ordinador de l'aula i no me deixa entrar des de casa. Demà m'ho recordau i vos en posaré una altra.

    ResponElimina
  7. HOLA ! SOC EN PABLO I HE FET EL THATQUIZ SENSE AJUDA.

    ResponElimina
  8. Hola soc en miguel m. Ya he fet el thatquiz

    ResponElimina